ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google

Το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο.

Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων "Διοίκηση Επιχειρήσεων_ΜΒΑ" και "Λογιστική & Χρηματοοικονομική". Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο διαδίκτυο. Μπορείτε και εσείς να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, να διεκδικήσετε θέσεις εργασίας σχετιές με την online διαφήμιση κ.α. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μια καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 17:30).

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017
Διάρκεια: 18:00-21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.