Αγαπητέ επισκέπτη της ιστοσελίδας,


Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο University of Kentucky MBA, in Greece, το μοναδικό MBA Αμερικανικού Πανεπιστημίου που διεξάγεται στην Ελλάδα και αναγνωρίζεται από το ΔΟΑΤΑΠ. Η δωδεκαετής επιτυχημένη λειτουργία του και η αξιόλογη επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό το καθιστούν την πιο ενδεδειγμένη επένδυση για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία 
στο κόσμο των επιχειρήσεων.


Σε ένα παγκοσμιοποιημένο, συνεχώς μεταβαλλόμενο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι πλέον αναγκαία για τις επιχειρήσεις, η αναζήτηση στελεχών υψηλής εκπαίδευσης που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και να εξελιχθούν σε μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων. Τα Αμερικανικά MBA, πιστοποιημένα από παγκοσμίου αναγνώρισης και υψηλού κύρους φορείς πιστοποίησης, προσφέρουν αυτήν ακριβώς την εκπαίδευση στελεχών που αναζητούν οι επιχειρήσεις διεθνώς.


Από ακαδημαϊκής άποψης η διεξαγωγή MBA του University of Kentucky στην  Ελλάδα αποτελεί μια εξαιρετική προσφορά και μοναδική ευκαιρία στους αποφοίτους Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του Πανεπιστημιακού και του Τεχνολογικού τομέα, (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) να συμμετέχουν σε μαθήματα που διδάσκονται από Αμερικανούς Καθηγητές του Πανεπιστημίου του Kentucky και να αποκτήσουν ακριβώς το ίδιο MBA με αυτό που απονέμεται στους φοιτητές του εν λόγω Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ. Επιπλέον ένα Αμερικανικό MBA αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που τους δίνει τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία σε σχέση με τις υπόλοιπες δυνατότητες που έχουν για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα.


Ελάτε να απολαύσετε μαζί μας αυτή την μοναδική εμπειρία στην σύγχρονη επιιχειρησιακή εκπαίδευση που παρέχει το University of Kentucky MBA στην Ελλάδα.


Dr. Κωνσταντίνος Κάντζος
Διευθυντής του Προγράμματος στην Ελλάδα